0
Мій кошик

Темпер Мotta Sfera Ø58 мм

Артикул 641
В наявності
821 грн
Замовити в 1 клік
Характеристики
Тип Темпер
Країна-виробник Італія
Призначення Трамбування кави в холдері
Діаметр 58 мм
Матеріал Нержавіюча сталь
Колір Срібний
Бренд Motta


1. Доставка по Україні здійснюється компанією "Нова Пошта":

  • У віділення (за тарифами перевізника)
  • В поштомат (за тарифами перевізника)
  • Кур'єром на Вашу адресу (за тарифами перевізника)


2. Доставка по Україні здійснюється компанією "УкрПошта":

  • Стандарт у відділення (за тарифами перевізника)
  • Стандарт кур'єром на Вашу адресу (за тарифами перевізника)

Більше інформації про доставку

  • Накладений платіж
  • Готівкою при отриманні
  • Онлайн банківською карткою (LiqPay)
  • Рахунок-фактура (безготівковий)
  • Маса нетто (г): 230
  • Ширина (мм): 58
  • Висота (мм): 90
  • Колір: Сталевий
  • Виробник: Metallurgica Motta, Італія

Італійський бренд Motta – один з найбільш популярних виробників у світі кавового інвентарю, його аксесуари є в кожному кавовому закладі, яке дбає про розширення асортименту кавової карти і залучення якомога більшої кількості користувачів. Такий аксесуар, як темпер Motta Sfera, стане на довгі роки надійним помічником баристи.

Ця модель виглядає як невеликий ручний прес з цілісного алюмінієвого матеріалу з діаметром трамбовочного диска 58 мм і зручною закругленою ручкою. Руки досвідченого барісти при певних зусиллях здійснять трамбування подрібнених зерен кави до необхідної щільності в холдері діаметром 58 мм рожкової кавової машини. Вода, протікаючи крізь кавову таблетку, рівномірно витягне все насичені аромати і масла, створивши напій максимальної екстракції.

Цілісна конструкція темпера забезпечить надійність і довгий термін експлуатації аксесуара

Темпер пресує каву, ущільнюючи мелену каву, формуючи з нього кавову таблетку. Трамбування потрібне для сповільнення швидкості протікання води через нього, а також для підвищення рівномірності змочування кави.

Рівна подача води через утрамбовану каву забезпечує оптимальну екстракцію та високу якість кінцевого напою. В іншому випадку струм води буде неправильним і кофе вийде занадто кислим, недостатньо насиченим або водянистим.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору