0
Мій кошик

Пітчер Motta Tulip 750 мл білий

Артикул 4475
В наявності
868 грн
Замовити в 1 клік
Характеристики
Тип Пітчер
Країна-виробник Італія
Призначення Для підігріву та збивання молока
Об'єм 750 мл
Матеріал Нержавіюча сталь
Колір Білий
Бренд Motta


1. Доставка по Україні здійснюється компанією "Нова Пошта":

  • У віділення (за тарифами перевізника)
  • В поштомат (за тарифами перевізника)
  • Кур'єром на Вашу адресу (за тарифами перевізника)


2. Доставка по Україні здійснюється компанією "УкрПошта":

  • Стандарт у відділення (за тарифами перевізника)
  • Стандарт кур'єром на Вашу адресу (за тарифами перевізника)

Більше інформації про доставку

  • Накладений платіж
  • Готівкою при отриманні
  • Онлайн банківською карткою (LiqPay)
  • Рахунок-фактура (безготівковий)

Пітчер/молочник 750мл. Motta (TULIP), зроблений даний пітчер із полірованої нержавіючої сталі. Носик пітчера зроблений спеціально для зручного наливання молока в чашку, що добре підходить для латте-арт . Таким пітчером зручно малювати. Тонка струмінь дозволяє отримувати дуже точний малюнок. Пітчер (або молочник) – один із головних інструментів бариста.

Загальні характеристики Пітчера Motta TULIP 750 мл

  • Об'єм : 750 мл.
  • Матеріал: полірована нержавіюча сталь
  • Модель: Motta TULIP 
  • Країна: Італія
  • Зливний носик : Так
  • Ручка : Так
  • Підходить для Латте-арт : Так

Для чого потрібний пітчер

Пітчер потрібен для приготування кавових напоїв з молоком , до свіжоприготовленого еспресо додають збите молоко або молочну піну. Бариста збиває молоко трубкою для виведення пари безпосередньо перед подачею напою. І пітчер - оптимальний посуд для приготування молочної піни. Для виготовлення пітчерів використовують переважно метал через його хорошу теплопровідність , хоча зустрічаються також пітчери з алюмінію, кераміки, скла та пластику, але вони менш надійні. Хороша теплопровідність дуже важлива, оскільки процес приготування пінки безпосередньо пов'язаний із контролем температури молока: воно має нагрітися, але не скипіти.

Як вибрати правильний пітчер для молока

При виборі пітчера спочатку дивіться на товщину стін. Бариста з досвідом віддають перевагу пітчерам із товстими стінками. Вони набагато повільніше прогріваються, що дозволить Вам збивати піну довше та контролювати температуру. Пітчери бувають різних обсягів - від 120 мл. до 1 літра, але за будь-якого обсягу небажано наповнювати пітчер більш ніж на половину.

Для баріста дуже форма та розмір носика пітчера . Формування тонкого ламінарного струменя збитого молока дуже важливе для гарного латте-арту.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору