0
Мій кошик

Ріжкова кавоварка Graef Marchesa ES 850

Артикул 287776
В наявності
37 199 грн
Замовити в 1 клік
Характеристики
Виробник Graef
Тип Ріжкова
Колір Срібний
Потужність, Вт 1470 Вт
Матеріал корпусу Метал
Спосіб встановлення Настільна
Тиск, бар 16 бар
Об'єм резервуару для води, л 2,5 л
Використовується кава Мелена
Розміри 270x335x325 мм
Приготування капучино Ручне


1. Доставка по Україні здійснюється компанією "Нова Пошта":

  • У віділення (за тарифами перевізника)
  • В поштомат (за тарифами перевізника)
  • Кур'єром на Вашу адресу (за тарифами перевізника)


2. Доставка по Україні здійснюється компанією "УкрПошта":

  • Стандарт у відділення (за тарифами перевізника)
  • Стандарт кур'єром на Вашу адресу (за тарифами перевізника)

Більше інформації про доставку

  • Накладений платіж
  • Готівкою при отриманні
  • Онлайн банківською карткою (LiqPay)
  • Рахунок-фактура (безготівковий)

Кавоварка під тиском Marchesa ES 850 виробництва Graef є ідеальним пристроєм для досвідчених домашніх барістів та співробітників гастрономічних закладів, які зосереджуються на високоякісному еспресо. Marchesa дозволяє нам готувати каву прямо із справжнього італійського кафе. Умілий баріста та напівавтоматична кавова машина Graef Marchesa ES 850 можуть творити чудеса. Один термоблок робить кавоварку енергозберігаючою і дуже швидко нагрівається до оптимальної температури. 
 
Як і більшість побутових приладів Graef, Marchesa має елегантний дизайн, завдяки чому він ідеально вписується в декор сучасних та класичних кухонь. Високу стійкість до пошкоджень та подряпин гарантує корпус з нержавіючої сталі та алюмінію. Управління кавоваркою здійснюється за допомогою зручних для читання кнопок управління, розташованих у центральній частині панелі. Праворуч знаходиться панель програмування, де ми можемо індивідуально регулювати температуру заварювання (PID), об’єм кави, ємність пари, жорсткість води та 2 програми видалення накипу.
 
Вбудований манометр на лівій стороні панелі завжди відображає поточний тиск під час процесу заварювання, завдяки чому ми можемо контролювати герметичність та прохідність системи тиску під час приготування кави. Мелена кава проходить процес попередньої інфузії, тобто вона трохи змочується безпосередньо перед фактичним вилученням. Це дозволяє отримати бажаний ефект у вигляді ідеального еспресо.
 

 
 

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору